CLVD | Vicky Verlent
16403
page-template-default,page,page-id-16403,page-child,parent-pageid-15537,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Vicky Verlent

Vicky-Verlent

Advocaat

Vicky Verlent

Vicky Verlent was van kindsbeen af geïntrigeerd door het juridische en de advocatuur. Om die reden vatte zij haar rechtenstudies aan en studeerde zij in 2011 af aan de Katholieke Universiteit Leuven als Master in de Rechten. Vervolgens begon zij meteen aan haar stage aan de balie van Antwerpen. Lopende haar stage volgde ze een opleiding tot bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken en in 2014 werd zij door de Federale Bemiddelingscommissie erkend als bemiddelaar. Vervolgens maakte zij medio 2016 de overstap naar CLVD-advocaten, om zich voornamelijk toe te spitsen op de rechtstakken handels-, aannemings- en privaat bouwrecht. Verder heeft zij ook ervaring met incasso en aansprakelijkheidsrecht.

Hoewel onderhandelen haar voorkeur geniet, kan de cliënt steeds rekenen op gedegen dossierkennis en strategische begeleiding zo een procedure zich toch opdringt. Hierbij staat het overleg met de cliënt te allen tijde centraal.

Studies

  • Master in de Rechten
  • Opleiding bemiddeling in burgerlijke en handelszaken
  • Advocaat sinds 2011

Specialisaties

Contact